Якість продукції

“Ми є те, що ми їмо”

 Вчені дійшли висновку, що їжа найдивовижнішим чином впливає на наші розумові процеси. Від того, що ми з’їли, залежать не тільки наше самопочуття, але також і настрій та ясність мислення. Неякісні харчові продукти, які споживає людина, важкий стан природних екосистем завжди ведуть до негативних змін у здоров”ї та самопочутті кожного з нас.

“Точки контролю якості”

  1. Поливна вода (лабораторія Україна)
  2. якість ґрунту (лабораторія США)
  3. Ферма – Екологічна чиста місцевість
  4. Добрива (лабораторія Україна)
  5. контроль обробки землі (стандарти ДСТУ)
  6. насіння ( перевірка лабораторія Україна)
  7. Вирощування розсади (фітопатологія лабораторія Україна)
  8. Вирощування розсади (листова діагностика лабораторія США)
  9. Вирощування розсади (аналіз ґрунту розсади лабораторія Україна)
  10. Висадка розсади (фітопатологія поля, лабораторія США)
  11. Контроль якості висадки розсади
  12. Контроль вологості ґрунту
  13. Контроль використання СЗР
  14. Невикористання гербіцидів
  15. Контроль механічних операцій (ХАССП)
  16. Контроль ручних прополок (ХАССП)
  17. Моніторинг польового вирощування (фітопатологія лабораторія Україна)
  18. Моніторинг польового вирощування (листова діагностика лабораторія США)
  19. Моніторинг польового вирощування (аналіз ґрунту лабораторія США)
  20. Контроль збирання продукції (ХАССП)
  21. Контроль допуску персоналу
  22. Контроль якості готової продукції (радіація, нітрати, пестициди – протокол лабораторія Україні)
Закрити меню